top of page
  • Εικόνα συγγραφέαIppothesis

Αντάλλαξαν ρούχα για λίγο σανό

Έγινε ενημέρωση: 12 Απρ 2021

Ο τελευταίος μήνας ήταν για πρώτη φορά από τους πιο βοηθητικούς για το σωματείο μας. Εκτός από τους φίλους που ποτέ δεν μας ξεχνούν με σταθερές μηνιαίες δωρεές, ακολούθησε η γενναιόδωρη οικονομική υποστήριξη φίλης που θέλει να μείνει ανώνυμη με την οποία εξοφλήσαμε, σανοβρώμη που αγοράσαμε τον Αύγουστο, αμοιβή δικηγόρου και καταθέσαμε προκαταβολή για την αγορά νέου χόρτου.


Αρχές Φεβρουαρίου μας ενημέρωσε μια φίλη της σελίδας ότι σκοπεύει να κάνει ένα μπαζάαρ για να βοηθήσει το σωματείο μας. Η έκπληξή μας ήταν τεράστια όταν πριν από λίγες ημέρες μας τηλεφώνησε για να συναντηθούμε γιατί πούλησαν παλιά τους ρούχα συγκεντρώνοντας 217€ για το σωματείο μας.


Μας τα παρέδωσαν με μια υπέροχη κάρτα στην οποία έγραψαν τα ονόματα όλων όσων συμμετείχαν και στο εξώφυλλο της κάρτας ένα από τα όμορφα άλογα από το ημερολόγιο του Ranch – Eros στην Αγία Άννα στην Εύβοια.


Οι φίλες που το διοργάνωσαν είναι η η Aristea Stafylaraki και Amalia Ninou

δύο υπέροχα πλάσματα που μας βοήθησαν και μας συγκίνησαν πολύ με την πρωτοβουλία τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά που προσέφερε έστω και 1 ευρώ.


Να πως περιέγραψαν την δράση τους αυτή:


«Κάθε χρόνο κάνουμε μια εκκαθάριση στις ντουλάπες μας και ανταλλάσουμε ρούχα μεταξύ μας οι φίλες. Φέτος λοιπόν σκεφτήκαμε μήπως αυτό θα μπορούσε να γίνει ένα μπαζααρ με ενδεικτικές τιμές για ρούχα και αξεσουάρ έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε χρήματα για τον σύλλογο "Ιπποθεσις".

Έτσι δημιουργήθηκε ένα διαδικτυακό μπαζααρ με ένα κλειστό γκρουπ στο Facebook που το ονομάσαμε "Ανταλλάσω ρούχα για λίγο σανό".

Και κάπως πέτυχε τελικά και τα αλογάκια του Ιπποθεσις μασουλάνε χαρούμενα!

Αριστέα& Αμαλία










85 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page