Όταν δεν εργάζονται - When they are not working

Ο χειμώνας για τα ιπποειδή είναι πολύ δύσκολος στην χώρα μας. Η νοοτροπία των ιδιοκτητών, η έλλειψη Νομοθεσίας για την σήμανση και την ευζωία τους, οδηγούν στην κακοποίηση. Παστουρωμένα, χωρίς σκέπαστρο κάτω από την βροχή, τα πόδια να βουλιάζουν στην λάσπη, ίχνος φαγητού ή νερού, δυσκολεύεται να περπατήσει. Αυτή την μορφή δεσίματος πολλοί Δήμαρχοι ζητούν να μην θεωρείται κακοποίηση. Οι εγκύκλιοι των Υπουργείων ΔΕΝ είναι Νομοθεσία, δεν μπορούν να τα σώσουν. ... Για το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε ήδη επώνυμη καταγγελία και θα γίνει και γραπτή από τον σύλλογο μας. Όσες φωτογραφίες και αν βγάζουν οι αρμόδιοι, αν δεν υπάρξει Νομοθεσία σε συνδυασμό με την ανάπτυξη ελεγκτικού μηχανισμού, οι υποσχέσεις θα μείνουν υποσχέσεις. Σαντορίνη Οκτώβριος 2018.

When equines are not used for work in Santorini and not onlyl they are hobbled under the rain with no shelter, food and water.

No matter how many letters the Ministry has published, they are not legislation so as to force them to treat working equines with respect.

Mutual supporting

FB_IMG_1590852551936.jpg

© 2019 Ippothesis

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram
Liberta logo.png

sponsored by

LOGO.png
georgiou-epipla-lavrio.jpg