Η κόλαση του σφαγείου - Hell inside a slaughterhouse

Ακολουθώντας τα άλογα στον δρόμο του μαρτυρίου από το σφαγείο έως τον χασάπη.. Με κάποια από τα μέλη του νεκρού ζώου θα ταϊστούν άλλα ζώα. Με το δέρμα θα φτιάξουν τσάντες και παπούτσια. Τίποτα σε αυτή την κόλαση δεν πάει χαμένο. Και ο αρθρογράφος πίνοντας τον καφέ του με τους σφαγείς το θεωρεί απόλυτα φυσικό και αναρωτιέται γιατί να μην τρώμε περισσότερο κρέας. Άλλωστε το άρθρο ονομάζεται: ακολουθώντας το κρέας ενός αλόγου… Με την ίδια ευκολία οι έμποροι ίσως αποφασίσουν στο άμεσο μέλλον πως και το ανθρώπινο κρέας θα πρέπει να καταναλωθεί. Ο σεβασμός και η ηθική της ανθρωπότητας ξεκινά με την συμπεριφορά μας στα ζώα….

https://munchies.vice.com/en/articles/i-followed-horse-meat-from-the-slaughterhouse-to-the-butcher-shop


Following horses from the hell of slaughterhouse to the butcher’s shop. Some of the dead animals parts will be used to feed other animals, skin will be used for making shoes. Nothing in this hell nothing is wasted. And as the columnist enjoying drinking coffee with slaughterers thinks of this martyr as perfectly natural and wonders why people do not eat more meat. Anyway, his article is titled: following the meat… With the same ease one day, may be sooner than what we expect, traders will decide that human meat should be eaten too. Respect and morality of humanity starts with its attitude towards animals


Mutual supporting

FB_IMG_1590852551936.jpg

© 2019 Ippothesis

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram

sponsored by

Liberta logo.png
georgiou-epipla-lavrio.jpg